Veer(le)kracht

Doneer

Je kunt hier rechtstreeks doneren door de onderstaande QR-code te scannen, of erop te klikken. Er wordt dan een betaalverzoek aangemaakt waarbij je zelf het gewenste bedrag kunt invullen.

NB: De QR-code werkt niet bij de meeste buitenlandse banken; indien je een buitenlandse rekening gebruikt, kun je het beste rechtstreeks overmaken aan het hieronder aangegeven rekeningnummer (IBAN).

Je kunt ook een bedrag overmaken op rekeningnummer NL85 RABO 0190 6049 80 t.n.v. Stichting Veer(le)kracht te Oisterwijk. Doneert u als bedrijf? Mail ons dan hier voor een betaalbewijs.

Donaties zijn in principe anoniem. Mocht je dat niet willen (en wil je ons aandacht laten schenken aan je donatie), mail ons dan!

Wij zijn heel dankbaar voor je donatie!

Voor meer ideeën hoe jij kunt bijdragen aan Veer(le)kracht, klik hier.
Vragen?
 Neem gerust contact met ons op via info@veerlekracht.nl.

VEER(LE)KRACHT HEEFT ANBI - Status

Stichting Veer(le)kracht beoogt het algemeen nut en heeft geen winstoogmerk. Dit blijkt uit onze statuten en ons beleidsplan. Daarom hebben wij bij de Belastingdienst de status als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangevraagd. Deze aanvraag is inmiddels (met terugwerkende kracht vanaf 12 april 2022) verleend.

Ons RSIN / fiscaal (identificatie) nummer is: 8638 67 546.

Een ANBI-status levert een aantal voordelen op. Voor u als donateur en voor ons als stichting. Op de website van de Belastingdienst leest u aan welke voorwaarden een ANBI moet voldoen, welke (belasting)voordelen een ANBI heeft en onder welke omstandigheden giften aan een ANBI aftrekbaar zijn. Zo nodig kunt u zich hier verder over laten adviseren door een belastingadviseur.

nl_NLDutch